iRobot Roomba 975

Gemiddelde beoordeling: 9,0
4.5/5

Pluspunten

Minpunten

Check de actuele prijzen:

Beschrijving:

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 975 geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon; m.b.v.een laser. Een laser op de robot ‘leest’ de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen. Stel het schoonmaakgebied van je robot in via een app op je smartphone op tablet. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op.en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iRobot Roomba 975 vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was.

Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Deze robot stuur je aan via een applicatie op je smartphone of tablet. Hierin baken je het gebied af en stel je het tijdschema in. De robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deze robot is programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. De iRobot Roomba 975 is in 2 uur weer volledig opgeladen. Dit is relatief snel voor een robotstofzuiger.

Overtuigd?

Bestel dit model dan nu tegen de laagste prijs

Wij hebben op een rijtje gezet bij welke vertrouwde webwinkels je dit model Robotstofzuiger bestellen. Dit maakt het vergelijken van de prijzen een stuk makkelijker!

Nu verkrijgbaar bij: